Politica de retur

Politica noastră de retur cu un termen de 14 zile este concepută să ofere clienților noștri o experiență satisfăcătoare de cumpărături și să le ofere încredere în achizițiile pe care le fac. Dorim să ne asigurăm că sunteți complet mulțumit de produsele pe care le cumpărați de la noi și că aveți posibilitatea de a returna orice produs care nu corespunde așteptărilor dvs. într-un mod simplu și convenabil.

  1. Termenul de 14 zile: Aveți la dispoziție 14 zile calendaristice începând cu data primirii produsului pentru a solicita returnarea acestuia.

  2. Starea produsului: Produsul trebuie să se afle în aceeași stare în care l-ați primit, complet nefolosit și în ambalajul original intact. Orice deteriorare sau semne de utilizare pot afecta eligibilitatea pentru returnare.

  3. Procesul de returnare: Pentru a returna un produs, vă rugăm să ne contactați prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții și să ne furnizați informațiile necesare, precum numărul comenzii și motivele returnării. Vă vom oferi instrucțiuni clare cu privire la modul de returnare a produsului.

  4. Costurile de returnare: În general, costurile de returnare a produsului vor fi suportate de către client, cu excepția cazului în care produsul a fost livrat greșit sau este defect.

  5. Rambursarea plății: După ce primim și verificăm produsul returnat, vom iniția procesul de rambursare a plății în cel mai scurt timp posibil. Suma rambursată va fi aceeași ca și cea plătită inițial pentru produs, excluzând costurile de transport.

  6. Informații suplimentare: Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de politica noastră de retur, suntem disponibili să vă oferim asistență prin intermediul serviciului nostru de relații cu clienții.

Aceasta este politica noastră de retur cu un termen de 14 zile. Ne dorim să vă oferim o experiență plăcută de cumpărături și să vă asigurăm că sunteți pe deplin mulțumit de produsele noastre.